Πρόσκληση συμμετοχής σε Έρευνα της European Federation of Internal Medicine (EFIM)

Κατηγορίες: Νέα-Ανακοινώσεις

Αγαπητά Μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Εσωτερικής Παθολογίας (ΕΕΕΠ),
Η αίτησή μας προκειμένου η Ελληνική Εταιρεία Εσωτερικής Παθολογίας να γίνει μέλος της European Federation of Internal Medicine (EFIM), εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση της EFIM στη διάρκεια του 18oυ Συνεδρίου της στη Λισαβόνα στις 29 Αυγούστου 2019. Πιστεύουμε ότι οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, ώστε από το 2020 η εταιρείας μας να γίνει πλήρες μέλος.

Η EFIM σε συνεργασία με το τμήμα Εσωτερικής Παθολογίας της European Union of Medical Specialists (UEMS), προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα εκπαίδευσης και πρακτικής στην εσωτερική παθολογία από τα κράτη – μέλη της, έχει δημιουργήσει μία έρευνα κατάρτισης που απευθύνεται σε Ειδικευόμενους και σε όσους Παθολόγους έχουν ολοκληρώσει την ειδικότητά τους στην Εσωτερική Παθολογία, την τελευταία δεκαετία.

Ελπίζοντας ότι η έρευνα θα βοηθήσει στο σχεδιασμό των μελλοντικών προγραμμάτων σπουδών των εκπαιδευόμενων και στη σύνταξη αντίστοιχων προγραμμάτων κατάρτισης των διδασκόντων, θα σας παρακαλούσαμε όπως συμμετέχετε στην Έρευνα (ενημερωθείτε από την επίσημη επιστολή της Έρευνας που μπορείτε να βρείτε εδώ ή/και από τον επικαιροποιημένο online σύνδεσμο της Έρευνας).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας περιμένουμε στο 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΕΕΠ (Αθήνα, DIVANI CARAVEL, 30/10 – 2/11/2019).

Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΕΕΠ