Αρχική / Εκδήλωσης / Διαδικτυακή Επιστημονική Ημερίδα ΙΣΑ με θέμα: “Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας – Προσωπικός Ιατρός”

Διαδικτυακή Επιστημονική Ημερίδα ΙΣΑ με θέμα: “Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας – Προσωπικός Ιατρός”

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία
Ημερομηνία - 07/07/2022


Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη του ΙΣΑ

Όπως ήδη γνωρίζετε ο ΙΣΑ πραγματοποιεί την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022, στις 14:00, διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και επικέντρωση στο νέο θεσμό του Προσωπικού Ιατρού.

Η Ημερίδα ευελπιστεί να σας προσφέρει πλήρη και πολυεπίπεδη ενημέρωση για το σημαντικό αυτό βήμα του τομέα της ΠΦΥ. Αυτό εγγυάται η πλούσια θεματολογία και οι κατά θέμα ιδιαίτερα σημαντικοί ομιλητές.

Σίγουρα θα υπάρχει χρόνος για να ακουστεί και ο δικός σας λόγος μέσα από τη διαδικτυακή υποβολή ερωτήσεων. Όμως πιστεύουμε ότι θα ήταν ακόμη πιο παραγωγικό αν μας αποστέλλατε από πριν τις όποιες ερωτήσεις έχετε σχετικά με το νέο νόμο, τις οποίες εμείς θα προσπαθήσουμε να ομαδοποιήσουμε και να απαντήσουμε κατά τη διάρκεια της Ημερίδας. (Παρακαλούμε για τις ερωτήσεις σας έως την Πέμπτη 07-07-2022 και ώρα 1000 π.μ. στο email: [email protected])

Ελπίζοντας στην ενεργό παρουσία και συμμετοχή σας, αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, σας περιμένουμε με χαρά στη διαδικτυακή μας Ημερίδα την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 ώρα 14.00.

Κάνετε εδώ την εγγραφή σας

 

Top